Monday, February 9, 2009

Ou si si

Znano? Popoldanska obrt porisane družinice trodelnih omar, ki spoštujejo družinsko-ameriške vrednote, imajo prav vse nadvse radi (tudi tebe in mene) in po zenovsko izdelujejo kičaste mopede?

Druščina amaterskih metalcev v resničnostnih šovih skuša predstaviti izdelovanje pisanih primitivnih dvokolesnih vozilc, kot najvišje duhovno stanje. Mrožasti poglavar druščine ob premetavanju "hajtek" jeklenih motociklističnih okvirjev z odlično geometrijo (če vaša telesna višina presega 230 cm) - ki redko premorejo zadnjo nihajko, zato pa posedujejo jako "sodobne", "ekološke" in "ekonomične" pogonske agregate, napredno ergonomijo in kopico "varnostnih" pritiklin, s katerimi uspešno zabadate sebe in ostale udeležence v prometu - tako rekoč z eno nogo že stopica po pragu vesoljnega razsvetljenja in prominentnim kupcem svojih relikvij poklanja košček blagoslova v obliki medijske pozornosti ... res plemenito!

Fantje, kupite si Japanerja (tudi z Italijanom in Nemcem ne boste tako zelo brcnili v temo ... vraga, celo Anglež je v tem primeru izjema) - smešno nizka cena, sanjske vozne lastnosti, dobiš ga takoj, tehnološki vidk pa spominja na primerjavo space shuttla in sobnega kolesa iz 80-ih let.

No comments: